Terug

Volg Vandaag Inside

Martinez: 'Iedereen bij Ajax is goed, maar hij verblindde me'

Martinez: 'Iedereen bij Ajax is goed, maar hij verblindde me'

22 mrt 2020, 15:35

Lisandro Martinez blikt bij het Argentijnse 947FM Radio terug op zijn eerste periode bij Ajax. De Ajacied kwam afgelopen zomer over van Defensa y Justicia.

'Hier bij Ajax is iedereen echt goed, maar Hakim verblindde me', vertelde Martinez over zijn kennismaking met Hakim Ziyech in Amsterdam. De linksbenige Argentijn is onder de indruk van de jeugdopleiding op De Toekomst. 'Als de Ajax-jeugd speelt, blijf ik altijd naar ze kijken. Ze brengen bij de spelers daar de Ajax-filosofie al bij. Dat is fantastisch om te zien.'

Martinez geeft aan dat hij geen moeite heeft met het feit dat hij geen vaste positie heeft in het team van trainer Erik ten Hag. 'Ik voel mij op me gemak bij Ajax. De positie van controlerende middenvelder is moeilijker dan die van verdediger. Je moet er aanleg voor hebben, maar het gaat met goed af. De coach had me nodig op die plek', aldus de multifunctionele international van Argentinië.

VIDEO - Johan: 'Spelers als Alvarez en Martinez kan je zelf opleiden'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.