Terug

Volg Vandaag Inside

'Martinez en Senesi in beeld bij FC Barcelona'

'Martinez en Senesi in beeld bij FC Barcelona'

15 apr 2021, 10:21

Lisandro Martinez en Marcos Senesi zijn op de radar verschenen van FC Barcelona, zo meldt El Mundo Deportivo. De twee Eredivisie-verdedigers prijken samen met Aïssa Mandi (Real Betis) op de voorpagina van de Spaanse krant.

Barcelona is op zoek naar een linkercentrale verdiger. Hoewel het erop lijkt dat Eric García komende zomer transfervrij overkomt van Manchester City, is de zoektocht van Barça nog niet voorbij.

De club van Ronald Koeman zou graag nog een linkercentrale verdediger halen. Samuel Umtiti (27) mag namelijk vertrekken. Daarvoor heeft de Barça drie opties: Lisandro Martinez, Marcos Senesi en Aïssa Mandi van Real Betis. Zij zouden de financieel geplaagde club geen enorm bedrag hoeven te kosten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.