Terug

Volg Vandaag Inside

Martin Jol stopt als technisch manager bij ADO Den Haag

Martin Jol stopt als technisch manager bij ADO Den Haag

9 feb 2021, 17:30

ADO Den Haag moet op zoek naar een nieuwe technisch manager. Martin Jol vulde die rol in tot en met de voorbije transferperiode en wordt nu verantwoordelijk voor het realiseren van een gezamenlijke topsportlocatie in het Zuiderpark voor het eerste elftal, de jeugd en de vrouwentak.

"Ik denk dat we er alles aan hebben gedaan om ADO Den Haag op de rails te krijgen. Met de komst van Nasser El Khayari is de selectie rond en is mijn werk op technisch vlak gedaan. Het is een geschikt moment om me terug te trekken als hoofd van het Technisch Hart, ook omdat de club nu alle tijd krijgt om op zoek te gaan naar een technisch manager", aldus de 65-jarige Jol, die eerder Ruud Brood aanstelde als opvolger van de ontslagen Aleksandar Rankovic.

ADO wil graag dat meer spelers uit de jeugdopleiding doorstromen naar de selectie. Een gezamenlijke trainingslocatie voor alle teams moet daarbij helpen. Algemeen directeur Mohammed Hamdi: "Ik ben content dat Martin zich nu onder meer gaat inzetten voor het topsportcentrum in het unieke Zuiderpark, de plek waar het allemaal begon en tevens een belangrijk onderdeel van ons meerjarenplan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.