Terug

Volg Vandaag Inside

Martijn Krabbendam blikt terug: 'Dan zat Johan briesend achter zijn bureau'

Martijn Krabbendam blikt terug: 'Dan zat Johan briesend achter zijn bureau'

9 feb 2021, 23:28

In aflevering 24 van de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International blikken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond terug op hun gezamenlijke tijd bij VI, onder hoofdredacteur Johan Derksen.

Martijn Krabbendam kan zich nog goed herinneren dat er zo’n 10 jaar geleden - net als nu - een flinke pak sneeuw lag waardoor het moeilijk was om je werkadres te bereiken. De journalist besloot toch maar te gaan, omdat hij wist dat Johan Derksen hem gewoon op de redactie verwachtte.

‘Op die zondag hadden wij met VI de afsluiting van het kerstnummer, maar de wegen waren eigenlijk onbegaanbaar. Maar ik wist: één iemand zit daar 's ochtends om 08:00 uur, en die verwacht ook dat wij er zijn’, blikt Krabbendam met een lach terug. ‘Dusja, dan ga je toch die auto sneeuwvrij maken en glibberend en glijdend richting Gouda.’

Het voorgevoel van Krabbendam was juist. Hij bereikte, in tegenstelling tot zijn collega's, wel de redactie in Gouda en trof daar de hoofdredacteur. 'Ik was daar vrij vroeg en toen kwamen de eerste telefoontjes “moeten we echt komen?” en “is het wel verstandig om de weg op te gaan?” Ja, dan zat Johan briesend achter zijn bureau want door een beetje sneeuw liet je je niet tegenhouden. Dan ging je maar eerder van huis', blikt Krabbendam terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.