Terug

Volg Vandaag Inside

Martial leidt Manchester United naar derbyzege op City

Martial leidt Manchester United naar derbyzege op City

8 mrt 2020, 20:34

Manchester United heeft de derby tegen City gewonnen. De club van coach Ole Gunnar Solskjaer versloeg op Old Trafford de stadgenoot met 2-0. United klom door de zege naar de vijfde plaats in de Premier League, op drie punten van Chelsea. City blijft ondanks de zevende nederlaag dit seizoen de nummer twee van de ranglijst, maar heeft wel 25 punten minder dan koploper Liverpool.

Anthony Martial schoot United na een half uur op voorsprong. De Franse aanvaller werd bij een vrije trap van Bruno Fernandes verrassend naar voren gestuurd en tikte de bal achter doelman Ederson. De keeper had kort daarvoor nog een schot van Martial tegengehouden.

De spelers van coach Pep Guardiola hadden nog een uur om iets aan de achterstand te doen. Sergio Agüero zag een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel. Raheem Sterling kreeg nog enkele kansen, maar keeper David de Gea hield het doel schoon. Diep in blessuretijd maakte invaller Scott McTominay de 2-0 met een afstandsschot na een slordige uitgooi van Ederson.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.