Terug

Volg Vandaag Inside

Martens volledig hersteld van teenblessure

Martens volledig hersteld van teenblessure

22 nov 2019, 16:57

Lieke Martens is volledig hersteld van de teenblessure die haar maanden parten speelde. Dat meldt haar club FC Barcelona. Martens kwam sinds het WK, waarop Oranje tweede werd, niet meer in actie.

De 26-jarige linksbuiten kreeg tijdens de mondiale eindronde zoveel last van de teen, dat ze amper meer kon trainen. Met een verdoving kon Martens wel de WK-wedstrijden blijven spelen. Sindsdien bleef het lange tijd stil rondom de international van Oranje. Martens hervatte tweeënhalve week geleden al de groepstraining bij FC Barcelona.

Oranje komt pas in april van volgend jaar weer in actie. Op 10 april is Kosovo de tegenstander.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.