Terug

Volg Vandaag Inside

Martens reageert op reclame met Messi en Pogba: 'Een enorme eer!'

Martens reageert op reclame met Messi en Pogba: 'Een enorme eer!'

15 feb 2021, 19:11

Lieke Martens speelt naast Lionel Messi en Paul Pogba de hoofdrol in een reclame van één van de grote sponsoren van de Champions League. 'Een enorme eer, ik ben daar heel trots op', zegt de 28-jarige voetbalster van FC Barcelona, al jaren een van de boegbeelden van Oranje. 'Ik vind het heel mooi van Lays dat ik geen bijrol heb, maar dat ik zo'n mooie rol heb gekregen. En dat naast niet de minste voetballers. Dat doen ze goed.'

In het tv-spotje, dat de komende maanden rond wedstrijden in de Champions League voor mannen en vrouwen vaak voorbij zal komen, krijgt Martens de bal aangespeeld door Messi, haar clubgenoot bij Barcelona. Ze volleert de bal tegen een beamer aan, die daardoor draait en op een muur in een stad beelden projecteert van de Franse vedette Pogba van Manchester United en de Champions League.

'Ik heb hiervoor ook wel eens in een reclame gezeten met Coutinho en Hazard. Supermooi dat ze bij mij zijn uitgekomen voor deze reclame. Vroeger keek op tv naar zulke spotjes, nu zit ik er zelf in. Niet normaal, ontzettend mooi. Er zijn de afgelopen jaren veel dingen gebeurd die soms niet helemaal tot me doordringen. Heel netjes dat ze iedereen even goed zichtbaar hebben gemaakt', aldus Martens, die bekent dat ze niet samen met Messi en Pogba in de studio heeft gestaan voor de opnames. 'Zeker met corona moet je heel voorzichtig zijn. Het waren losse fragmenten die ze aan elkaar hebben gemonteerd. Het resultaat is prachtig geworden.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.