Terug

Volg Vandaag Inside

Martens naar finale Champions League

Martens naar finale Champions League

28 apr 2019, 17:21

BARCELONA (ANP) - De voetbalsters van FC Barcelona hebben zich voor het eerst verzekerd van een plek in de finale van de Champions League. De ploeg van Lieke Martens en Stefanie van der Gragt won met 1-0 in Barcelona en had al dezelfde uitslag genoteerd in München. Mariona Caldentey benutte vlak voor rust een strafschop.

Bij FC Barcelona had Martens een basisplaats, Stefanie van der Gragt bleef op de bank. Bij de Duitsers viel Jill Roord in en was er slechts een reserverol weggelegd voor Lineth Beerensteyn en Jacintha Weimar.

De tegenstander in de finale komt uit het duel tussen Chelsea en Olympique Lyonnais. De afgelopen edities werden door Lyon gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.