Terug

Volg Vandaag Inside

Lieke Martens blijft twijfelgeval bij Oranje Leeuwinnen

Lieke Martens blijft twijfelgeval bij Oranje Leeuwinnen

28 juni 2019, 19:46

Pas kort voor de aftrap van de wedstrijd tegen Italië in de kwartfinales van het WK wordt duidelijk of Lieke Martens kan spelen. De aanvalster heeft behoorlijk wat last van een teen en kon daardoor in de aanloop naar het duel in Valenciennes amper trainen. "Lieke is een twijfelgeval voor morgen", zei bondscoach Sarina Wiegman in het Stade du Hainaut. "Het is fiftyfifty op dit moment."

Martens sloeg vrijdag de groepstraining over, maar ze ging wel individueel nog even het veld op. "Ze heeft ook een bal aangeraakt. Maar niet zoveel met haar voeten, dat was ook niet de bedoeling", aldus Wiegman. "Ze heeft pijn aan haar teen. Ze moet kunnen voetballen; ze moet vooral goed kunnen voetballen. Als dat niet kan, houdt het op. Hopelijk weten we zaterdagochtend wat de reactie op vandaag is, dan hakken we de knoop door."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.