Terug

Volg Vandaag Inside

Marten de Roon gelinkt aan Ajax: 'Dat zou ik echt een goede speler vinden'

Marten de Roon gelinkt aan Ajax: 'Dat zou ik echt een goede speler vinden'

25 nov 2023, 12:55

Kees Luijckx is ervan overtuigd dat Marten de Roon een ideale controleur kan zijn voor Ajax. Interim-trainer John van 't Schip hoopt komende transferperiode ervaring te kunnen toevoegen aan zijn selectie.

"Ik denk dat Silvano Vos een hele goede speler kan worden, maar hij is wel vaak geblesseerd voor zo'n jonge jongen", zegt de oud-speler van onder meer AZ en NAC Breda bij het ESPN-programma Voetbalpraat. "Die zes-positie lijkt mij heel belangrijk. De Roon heeft zo veel ervaring en hij kan ook echt wel voetballen. Er wordt vaak gedaan dat hij alleen maar een defensieve sloper is, maar hij heeft een hele goede functionele techniek. Dat zou ik echt een goede speler vinden", aldus Luijckx in de onderstaande video.

De Roon heeft nog een contract tot medio 2024 bij Atalanta Bergamo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.