Terug

Volg Vandaag Inside

Marsman veroorzaakt strafschop, Feyenoord snel op achterstand

Marsman veroorzaakt strafschop, Feyenoord snel op achterstand

1 nov 2020, 15:40

Feyenoord komt vroeg op achterstand tegen FC Emmen. Nick Marsman, de vervanger van de licht geblesseerde Justin Bijlow, komt lomp uit en veroorzaakt een strafschop, die Anco Jansen feilloos benut.

Afgelopen donderdag kreeg Feyenoord in het Europa League-duel tegen Wolfsberger drie (discutabele) strafschoppen tegen. Tegen Emmen ging de bal na drie minuten ook al op de stip.

Emmen-speler De Leeuw won na een vrije trap het luchtduel gemakkelijk van Feyenoord-verdediger Spajic. De Leeuw tikte de bal vervolgens over Marsman heen, die de aanvaller vervolgens torpedeerde. Kuipers wees, nadat de bal van De Leeuw door Senesi van de lijn werd gehaald, resoluut naar de stip.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.