Terug

Volg Vandaag Inside

Marsman krijgt Messi als ploeggenoot: 'Inter Miami is nog niet klaar voor zijn komst'

Marsman krijgt Messi als ploeggenoot: 'Inter Miami is nog niet klaar voor zijn komst'

8 juni 2023, 10:28

Inter Miami is nog niet klaar voor de komst van Lionel Messi, dat zegt doelman Nick Marsman tegenover ESPN. De oud-keeper van onder meer Feyenoord, FC Utrecht en FC Twente wordt ploeggenoot van de Argentijnse ster.

"Er zijn zoveel geruchten geweest de laatste maanden of hij wel of niet zou gaan komen. Ik denk zelf dat onze club daar nog niet klaar voor is", zegt Marsman in de onderstaande video. "We hebben een tijdelijk stadion, de mensen kunnen zo het veld oplopen want er staan geen hekken tussen, wij lopen van het trainingscentrum naar het stadion zonder beveiliging. Daarom denk ik dat de club er niet klaar voor is, maar ik hoop wel dat hij komt."

(Tekst gaat verder onder de video.)

Inmiddels weet Marsman dat hij gaat samenspelen met Messi. De bijna 36-jarige aanvaller komt transfervrij over van Paris Saint-Germain. Hij verkiest het Amerikaanse aanbod boven het astronomische voorstel van Al Hilal, waar hij naar verluidt bijna 400 miljoen euro in twee jaar tijd kon verdienen. Maar Messi kiest, in tegenstelling tot Cristiano Ronaldo en Karim Benzema, niet voor een club uit Saudi-Arabië.

Even leek Messi terug te keren bij FC Barcelona, de club waar hij grote successen vierden. Trainer Xavi deed er alles aan om voormalig ploeggenoot over te halen. Maar de kampioen van Spanje kampt nog steeds met financiële problemen. "Het had me geweldig geleken om daar weer te spelen, maar het kon gewoon niet", vertelt Messi tegenover de Spaanse kranten Diario Sport en Mundo Deportivo. "Ik wilde echt graag terugkeren. Maar ik heb ook gehoord dat ze spelers moesten verkopen of dat andere spelers salaris moesten inleveren. Daar wilde ik geen aandeel in hebben."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.