Terug

Volg Vandaag Inside

Marseille wint zonder geblesseerde Strootman

Marseille wint zonder geblesseerde Strootman

26 nov 2018, 00:01

AMIENS (ANP) - Olympique Marseille is in de Franse voetbalcompetitie naar de vijfde plaats gestegen. De verliezend finalist van de Europa League won zondag de uitwedstrijd tegen Amiens SC met 3-1.

Kevin Strootman deed niet mee bij Marseille. De Nederlandse middenvelder kreeg tijdens de warming-up last van zijn rug en was niet fit genoeg om te spelen. Morgan Sanson nam zijn plaats in.

Amiens kwam in de 8e minuut op voorsprong door een doelpunt van Bakaye Dibassy. Florian Thauvin maakte voor rust gelijk en nam in de 80e minuut ook de tweede treffer van Marseille voor zijn rekening. Dimitri Payet miste in de 84e minuut een strafschop namens Marseille. In blessuretijd zorgde Thauvin met zijn derde treffer alsnog voor de 3-1.

Marseille heeft na veertien speelronden 25 punten, twee minder dan nummer twee Olympique Lyon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.