Terug

Volg Vandaag Inside

Marquinhos, Verratti en Florenzi onzeker bij Paris Saint-Germain

Marquinhos, Verratti en Florenzi onzeker bij Paris Saint-Germain

12 apr 2021, 16:09

Het is nog niet zeker of Paris Saint-Germain dinsdag in de return tegen Bayern München in de kwartfinales van de Champions League over Marquinhos kan beschikken. De Braziliaanse aanvoerder viel vorige week in Duitsland, waar PSG het eerste duel met 3-2 won, na een half uur geblesseerd uit. Afgelopen weekeinde ontbrak Maquinhos in de competitiewedstrijd tegen Strasbourg.

Trainer Mauricio Pochettino neemt dinsdag een besluit over Marquinhos, die naar alle waarschijnlijkheid sowieso buiten het basisteam begint. Dan wordt ook pas duidelijk of Marco Verratti en Alessandro Florenzi, die zijn teruggekeerd na coronabesmettingen, mee kunnen doen. Mauro Icardi is er sowieso niet bij.

Paris Saint-Germain heeft een goede uitgangspositie voor het bereiken van de halve finales, maar Pochettino legde de favorietenrol maandag toch bij Bayern neer. 'Bayern is het beste team ter wereld. Zij zijn nog steeds de favoriet.'

Pochettino werd er ook mee geconfronteerd dat PSG het dit seizoen in grote wedstrijden uit vaak beter doet dan thuis. Zo won de Franse topclub in de achtste finales met 4-1 bij FC Barcelona. 'Het is een statistiek waar we aan het einde van het seizoen eens naar moeten kijken, maar laten we hopen dat we de zaken morgen al kunnen veranderen', aldus Pochettino.

Bayern kan dinsdag opnieuw niet beschikken over de Poolse topscorer Robert Lewandowski.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.