Terug

Volg Vandaag Inside

Marokko met Ziyech, Mazraoui en Idrissi naar Afrika Cup

Marokko met Ziyech, Mazraoui en Idrissi naar Afrika Cup

11 juni 2019, 17:58

Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Oussama Idrissi mogen zich gaan opmaken voor de Afrika Cup. De twee Ajacieden en AZ-aanvaller zijn door bondscoach Hervé Renard opgenomen in de definitieve selectie van Marokko voor het landentoernooi.

Sofyan Amrabat, die eerder speelde voor Feyenoord en FC Utrecht, zit niet bij de selectie. Hij was er bij het WK in Rusland vorig jaar nog bij. Voormalig Feyenoord-middenvelder Karim El Ahmadi en oud-PSV'er Nordin Amrabat maken wel deel uit van de selectie van 23 man. Verdediger Manuel da Costa, die twee seizoenen bij PSV speelde, is er ook bij.

De Afrika Cup vindt van 21 juni tot en met 19 juli plaats in Egypte. Het is voor het eerst dat de Afrika Cup in de zomer worden gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.