Terug

Volg Vandaag Inside

Marokko annuleert deel van WK-vluchten op last van Qatar

Marokko annuleert deel van WK-vluchten op last van Qatar

14 dec 2022, 10:53

De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Royal Air Morocco heeft voorafgaand aan de halve finale van Marokko tegen Frankrijk zeven vluchten naar Doha geannuleerd. Dat gebeurde op aandringen van Qatar.

Door het annuleren van zeven vluchten zullen zo'n zevenduizend fans achterblijven in Marokko. Naar verwachting zullen er alsnog rond 45.000 Marokkanen in het Al Bayt Stadium zijn woensdagavond. De gedupeerde fans worden gecompenseerd.

Oorspronkelijk waren er dinsdag en woensdag dertig extra vluchten tussen Marokko en Doha gepland, maar daar zijn er nu dus zeven van geannuleerd. De Qatarese autoriteiten waren bang dat veel Marokkanen zonder kaartje zich zouden ophouden rond het stadion.

Het verschil tussen de Fransen en Marokkanen zal erg groot zijn in de Qatarese stad Al Khor. Naar verwachting zullen er maar 4000 Franse supporters aanwezig zijn in het Al Bayt Stadium

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.