Terug

Volg Vandaag Inside

Marokkaanse bondsvoorzitter: 'Ziyech en Mazraoui worden weer opgenomen in de selectie'

Marokkaanse bondsvoorzitter: 'Ziyech en Mazraoui worden weer opgenomen in de selectie'

13 mrt 2022, 14:18

Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui zijn weer welkom bij de nationale voetbalploeg van Marokko. Volgens bondsvoorzitter Fouzi Lekjaa wordt het tweetal opgenomen in de voorlopige selectie voor de duels van eind deze maand met Congo in de play-offs voor het WK in Qatar.

'Ik kan bevestigen dat Ziyech en Mazraoui worden opgenomen in de voorselectie van Marokko', vertelde Lekjaa aan MFM Radio. De voetballer van Chelsea en rechtsback van Ajax ontbraken eerder dit jaar op de Afrika Cup vanwege een conflict met bondscoach Vahid Halilhodzic.

De trainer uit Bosnië vond het gedrag van Ziyech niet passen in zijn selectie en nam het Mazraoui onder meer kwalijk dat hij zich te makkelijk met een blessure had afgemeld. 'Tussen Vahid en Noussair zijn geen problemen meer. Ik heb met ze gesproken', zei bondsvoorzitter Lekjaa, die niet kwijt wilde of Ziyech ook weer helemaal op een lijn met de bondscoach zit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.