Terug

Volg Vandaag Inside

Marketingstunt of echt? Neymar verliest ruim één miljoen euro bij potje poker

Marketingstunt of echt? Neymar verliest ruim één miljoen euro bij potje poker

30 mrt 2023, 13:54

Neymar heeft 5,6 miljoen Braziliaanse real (ongeveer 1 miljoen euro) vergokt met een avondje poker. De reactie van Neymar gaat nu rond op social media, het zou echter ook kunnen gaan om een marketingstunt.

In een livestream op Twitch zagen miljoenen volgers hoe de voetballer in één uur ruim een miljoen euro vergokte. Toch wordt er getwijfeld aan de echtheid ervan. Het Braziliaanse Globo.com beweert dat het om een marketingstunt gaat van het pokerplatform en dat Neymar geen geld heeft verloren.

Het platform zou met deze stunt willen laten zien dat er geen verschil is tussen beroemdheden en de 'gewone man'. De boodschap zou zijn dat iedereen kan verliezen maar ook kan winnen.

In de video hieronder is reactie van Neymar op het verlies te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.