Terug

Volg Vandaag Inside

'Mark van Bommel stopt na dit seizoen als trainer van Antwerp FC'

3 mei 2024, 16:45

Mark van Bommel stopt na dit seizen als trainer van Antwerp FC. Dat bevestigen bronnen rondom de club aan De Telegraaf.

Van Bommel zou volgens de krant intern hebben aangegeven dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. De Nederlandse trainer werd in 2022 aangesteld bij Antwerp en kende een fantastisch eerste seizoen. Onder zijn leiding werd Antwerp voor het eerst in 66 jaar kampioen en won de club de nationale beker.

In het tweede seizoen gaat het minder: Antwerp staat momenteel zesde in de kampioenspoule. Wel speelt de club volgende week opnieuw de bekerfinale.

Mark van Bommel werd onlangs in Vandaag Inside gelinkt aan Feyenoord. "Ik denk dat hij bij de supporters héél goed zal liggen." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.