Terug

Volg Vandaag Inside

'Mark Rutte zou het uitstekend doen aan tafel bij Vandaag Inside'

'Mark Rutte zou het uitstekend doen aan tafel bij Vandaag Inside'

23 feb 2023, 21:00

Nadat minister-president Mark Rutte afgelopen jaar een interview gaf bij de publieke omroep, koos hij woensdagavond voor een talkshow bij RTL. Volgens tv-recensente Angela de Jong had de premier echter ook niet misstaan in Vandaag Inside.

Mark Rutte zat woensdagavond in talkshow Jinek om te praten over het afgelopen jaar waarin onder meer de oorlog uitbrak in Oekraïne. Dat was voor het eerst sinds een half jaar; in september werd hij nog geïnterviewd door Sven Kockelmann. Angela denkt echter dat Oekraïne niet het enige aandachtspunt was voor Rutte, zo schrijft ze in haar column voor het AD. "Dat er binnenkort belangrijke verkiezingen op stapel staan, zal er vast niks mee te maken hebben, toch?"

Uiteindelijk koos de langstzittende minister-president van Nederland voor Jinek. "Niet omdat zij de beste kijkcijfers heeft, maar omdat zij weer aan de beurt was. Als hij zijn tv-interviews echt eerlijk had willen verdelen, had hij voor Khalid & Sophie of Vandaag Inside gekozen. Maar ik denk dat iedereen snapt waarom die shows afvielen."

De columniste zou het echter geen gekke gedachte vinden: Rutte aan tafel bij Vandaag Inside. "Zeker als hij zijn boord nog een knoopje extra opengooit, zou hij het uitstekend doen aan tafel bij Genee, Gijp en Derksen. Want die laatste mag dan een grote mond hebben over iemand, zodra die persoon naast hem zit is hij vaak poeslief."

Onlangs vertelde Merel Ek over de woedeaanval van Mark Rutte in de richting van Sigrid Kaag. Kijk de beelden hieronder terug.

Merel Ek over woedeaanval Rutte: ’Hij kan op een bepaald punt komen, dat hij helemaal losgaat’
3:03
Merel Ek over woedeaanval Rutte: ’Hij kan op een bepaald punt komen, dat hij helemaal losgaat’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.