Terug

Volg Vandaag Inside

Mark Rutte over juichende supporters: 'Gewoon je bek houden'

Mark Rutte over juichende supporters: 'Gewoon je bek houden'

21 sep 2020, 15:10

Fans zijn weer welkom in stadions dit seizoen, maar wel onder strikte voorwaarden. Supporters moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden (hetgeen in de praktijk betekent dat clubs ongeveer een derde deel van hun stadioncapaciteit kunnen gebruiken) en fans mogen niet zingen of schreeuwen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Geen onmogelijke opgave, vindt Mark Rutte. 'Gewoon je bek houden als je er zit. Naar de wedstrijd kijken en niet schreeuwen', aldus de Minister-president in gesprek met RTL Nieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.