Terug

Volg Vandaag Inside

Mark Rutte komt belofte na en schuift opnieuw aan bij Vandaag Inside

Mark Rutte komt belofte na en schuift opnieuw aan bij Vandaag Inside

29 mrt 2023, 11:00

Mark Rutte maakt binnenkort opnieuw zijn opwachting in Vandaag Inside. Dat vertelde Wilfred Genee in de uitzending van dinsdag. Op woensdag 5 april schuift de premier aan bij Johan, Wilfred en René.

“Volgende week hebben we Mark Rutte nog een keer", zei Wilfred. "Het grote afscheidsinterview in Vandaag Inside”, voegde hij daar grappend aan toe. “We hebben ook Gerard Joling uitgenodigd, en die gaat ‘Het laatste rondje’ zingen. Het wordt hartstikke leuk.”

Rutte schoof twee dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen al eens aan bij Vandaag Inside, en beloofde toen buiten de verkiezingstijd nog eens terug te komen. “Natuurlijk kom ik, gezellig”, zei de premier in de online rubriek In de Wandelgangen.

In de Wandelgangen: Wilfred maakt afspraak met Mark Rutte: 'Hij heeft het gezegd nu!'
9:08
In de Wandelgangen: Wilfred maakt afspraak met Mark Rutte: 'Hij heeft het gezegd nu!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.