Terug

Volg Vandaag Inside

Mark Rutte blikt terug: 'Eén opmerking bij Vandaag Inside ging me echt te ver'

Mark Rutte blikt terug: 'Eén opmerking bij Vandaag Inside ging me echt te ver'

14 mrt 2023, 14:45

Mark Rutte was dinsdagmorgen te gast bij Goedemorgen Nederland, waar hij terugblikte op zijn optreden bij Vandaag Inside. De minister-president vertelt dat één opmerking hem te ver ging.

"Ik vond het spannend," vertelt Rutte over zijn optreden aan tafel bij Johan, Wilfred en René. "Ik was dit weekend aan het flyeren op allerlei plekken, op zaterdag en zondag, en heel veel mensen zeiden: Succes bij de mannen, aanstaande maandagavond! Dus je merkte wel dat het echt leefde en veel mensen gingen kijken."

Rutte had van tevoren nagedacht over hoe hij zich op zou stellen: "Als je bij Op1 of Jinek zit, dan blijf je soms nadenken in je hoofd. Maar hier had ik van tevoren bedacht: ik ga er vol in. Ik ga er zitten alsof ik aan een verjaardagstafel zit en ik vergeet de camera's. Dat is de enige manier."

De minister-president werd stevig aan de tand gevoeld bij Vandaag Inside. Hij werd zelfs een niet-criminele psychopaat genoemd: "Daarvan heb ik natuurlijk wel gezegd: dit gaat me echt te ver. Maar ze gaven me ook de kans en de tijd, en dat vond ik het mooie, want zo zijn ze ook wel, om je verhaal terug te zeggen."

Bekijk hieronder de fragmenten uit de uitzending van Vandaag Inside met Mark Rutte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.