Terug

Volg Vandaag Inside

Mark Koevermans vertrekt uit veiligheidsoverwegingen bij Feyenoord

Mark Koevermans vertrekt uit veiligheidsoverwegingen bij Feyenoord

27 okt 2021, 08:40

Algemeen directeur Mark Koevermans (53) vertrekt 1 december bij Feyenoord. Op de clubwebsite maakt Koevermans bekend dat hij deze beslissing neemt uit veiligheidsoverwegingen voor hemzelf en zijn gezin.

‘Feyenoord zit al vanaf mijn kinderjaren in mijn hart. Bij mijn aanstelling gaf ik niet voor niets en zonder overdrijving aan dat met werken voor Feyenoord voor mij een jongensdroom in vervulling ging. Daarmee is het vandaag geen fijne dag voor mij. Het doet pijn dit besluit te hebben moeten nemen, maar ik denk dat dit het beste is ondanks de wetenschap dat ik de club, de collega’s en veel mensen in de directe omgeving van de club zal gaan missen, zegt de algemeen directeur.

Koevermans is sinds 2009 in dienst bij de Rotterdammers. Eerst vervulde hij de functie van commercieel directeur, waarna hij 2 jaar later Jan de Jong opvolgde als algemeen directeur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.