Terug

Volg Vandaag Inside

Mark-Jan Fledderus stopt per direct bij amateurs na uitdelen van klap tijdens debuut

Mark-Jan Fledderus stopt per direct bij amateurs na uitdelen van klap tijdens debuut

29 jan 2024, 12:50

De rentree van voormalig profvoetballer Mark-Jan Fledderus in het voetbal was van korte duur. Fledderus kwam zaterdag voor het eerst in actie voor zijn club vv HSC, maar maakte tijdens zijn debuut een slaande beweging naar een tegenstander.

De actie betekende maandagochtend alweer het einde van zijn loopbaan bij de club. Fledderus, werkzaam als technisch manager van de Eredivisie CV, is vanochtend geconfronteerd door directeur Eredivisie CV, Jan de Jong: "Mark-Jan is er vanochtend direct op aangesproken. Hij toont zich schuldbewust en gaat ook niet meer voetballen. Over de inhoud van het gesprek doen we verder geen mededelingen. Dat is iets tussen werkgever en werknemer. Maar blij zijn we er natuurlijk niet mee."

Na de wedstrijd besprak de voormalig-voetballer het incident met RTV Noord: "Iedereen weet dat ik een temperamentvolle speler was en dan moet ik me niet uit de tent laten lokken", zegt Fledderus. "Dat is een minuutje of zestig gelukt, maar toen gaf een speler van ODV me een duwtje bij het teruglopen en ik vond hem heel irritant. Toen gaf ik hem een duw in het gezicht terug. Dat moet ik niet doen en als de scheids het had gezien, was het een rode kaart. Op de één of andere manier lukt het me niet om dat eruit te krijgen. Daarna denk ik ook weer van: wat doe je nou weer, sukkel?" blikt Fledderus terug op het moment.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.