Terug

Volg Vandaag Inside

'Mark Diemers wijst aanbod uit Eredivisie af en wil naar het buitenland'

'Mark Diemers wijst aanbod uit Eredivisie af en wil naar het buitenland'

27 dec 2021, 13:17

Mark Diemers hoopt Feyenoord te kunnen verlaten in de winterstop. De 28-jarige middenvelder mag van de club vertrekken en hoopt op een buitenlands avontuur. Diemers heeft recent een aanbod van Sparta afgewezen, dat meldt het Algemeen Dagblad.

De middenvelder komt niet in de plannen voor van trainer Arne Slot bij de Rotterdammers. Volgens zijn zaakwaarnemer mikt hij de komende transferperiode op een buitenlandse club. Diemers staat nog tot medio 2023 onder contract bij Feyenoord.

Diemers mocht afgelopen zomer ook al vertrekken uit De Kuip, alleen kampte hij met een knieblessure. Een aantal clubs uit het buitenland waren geïnteresseerd in de middenvelder, waaronder AEK Athene, Hajduk Split, Panathinaikos en MOL Fehérvá.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.