Terug

Volg Vandaag Inside

Marja deelt tragisch verhaal: 'Donny M. is dezelfde man die mijn kind heeft mishandeld'

6 juni 2022, 17:16

Donny M. werd afgelopen zaterdag opgepakt voor de betrokkenheid bij de dood van de 9-jarige Gino. M. bleek eerder al veroordeeld te zijn voor kindermishandeling. Eén van de slachtoffers was Gernando, het zoontje van Marja Rullens, zo vertelt de Limburgse moeder aan Hart van Nederland.

Marja was erg van streek toen ze de naam van Donny M. hoorde. Ze is er honderd procent zeker van dat het dezelfde Donny is die haar zoontje heeft mishandeld en bedreigd, ook de advocaat van eerdere slachtoffers bevestigt deze claim.

Op 28 juni 2017 speelde Gernando en een vriendje buiten toen ze werden meegenomen door Donny M. Marja maakte zich grote zorgen toen haar zoon na twee uur buitenspelen nog niet thuis was. Toen Gernando uiteindelijk thuiskwam vertelde hij meteen dat er iets ernstigs was gebeurd.

'Hij vertelde dat hij was meegenomen door een man met een hond met drie poten,' vertelt Marja. 'Hij vertelde ook dat er met hem gegooid werd. Hij had ze knieën geschaafd. Ook heeft hij zijn broek moeten laten zakken. Zijn vriendje heeft alles bij die Donny moeten doen en andersom heeft Donny van alles bij dat vriendje gedaan in een flat in Sittard.'

Hier bleef het niet bij. 'Op een gegeven moment werd mijn kind geblinddoekt en getapet. De tape en de doek werden bij Donny later 's nachts ook aangetroffen. Gernando wist in detail alles nog te vertellen wat hij had gezien.'

Het incident heeft veel gedaan met de jonge Gernando, zo vertelt zijn moeder Marja. 'Hij durfde niet meer gebruik te maken van zijn eigen WC. Hij was zelfs bang voor mijn telefoon toen hij 7 jaar was, want hij was bang dat iedereen hem zou filmen. Als we in de stad die hond met die drie poten tegenkwamen, dan kroop hij helemaal in elkaar.'

Marja hoopt dat de rechter hard optreedt tegen Donny M. 'Ik vind dat de rechter en de officier zwaardere straffen moeten gaan geven, want Donny houdt niet op. Ik vind dat er te mild mee wordt omgegaan. Alles wordt gebaseerd op een moeilijke jeugd. Ze komen daar allemaal heel makkelijk mee weg', besluit de Limburgse moeder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.