Terug

Volg Vandaag Inside

Mario Been over lelijk jasje Hansie: 'Je flikkert altijd al je jasjes weg en deze hou je'

Mario Been over lelijk jasje Hansie: 'Je flikkert altijd al je jasjes weg en deze hou je'

13 sep 2020, 12:28

Ook de anchorman van FOX Sports moet het soms ontgelden. Hansie Hansie wordt door de tafel van De Eretribune geplaagd vanwege zijn 'lelijke' gesponsorde jasje.

Onze eigen Hansie Hansie is bij Veronica Inside natuurlijk ook wel eens het mikpunt van plagerij en ook de collega's van FOX Sports zijn er niet vies van. Analist en mode-expert Ronald de Boer is geen groot fan van het jasje dat Hans draagt voor de camera. 'Hans je ziet er normaal altijd tiptop uit met je jasjes, maar dit jasje ik weet het niet. Hij is te wijd, ik weet het niet', concludeert de analist.

Hansie is zichtbaar ontdaan van het commentaar en tot overmaat van ramp moet Mario Been er nog even een schepje bovenop doen. De analist reageert gevat: 'Je flikkert altijd al je jasjes weg en deze hou je dan'. Het zorgt voor een hoop hilariteit in de studio en onze Hansie blijft beteuterd achter. Bekijk hier de beelden!

Zoals gezegd moet Hansie het in Veronica Inside ook regelmatig ontgelden. Bekijk hier hoe hij wordt onderbroken tijdens een van zijn monologen!

Hans steeds onderbroken tijdens monoloog over Ziyech
2:11
Hans steeds onderbroken tijdens monoloog over Ziyech

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.