Terug

Volg Vandaag Inside

'Mario Balotelli weigert alcoholtest af te leggen na zwaar auto-ongeluk'

'Mario Balotelli weigert alcoholtest af te leggen na zwaar auto-ongeluk'

24 nov 2023, 11:36

Mario Balotelli heeft donderdagavond in het Noord-Italiaanse Brescia een zwaar auto-ongeluk gehad. De voormalige Italiaanse international, die momenteel onder contract staat bij het Turkse Adana Demirspor, knalde tegen een muurtje. Hij kon het autowrak ongedeerd verlaten. De politie gaf geen verdere details over de oorzaak van het ongeval.

Volgens de sportkrant La Gazzetta dello Sport en verschillende andere Italiaanse media weigerde Balotelli om een alcoholtest af te leggen. Zijn club meldt dat de aanvaller, momenteel langs de kant met een blessure, thuis herstelt.

De 33-jarige Balotelli groeide op nabij Brescia. In zijn carrière verdedigde hij onder meer de kleuren van topclubs als AC Milan en Internazionale, Manchester City, Olympique Marseille en FC Liverpool.

Het is niet de eerste keer dat Balotelli in het nieuws komt met niet-voetbalgerelateerde zaken. Zo haalde hij al eens de headlines omdat hij vuurwerk had afgestoken in de badkamer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.