Terug

Volg Vandaag Inside

Mario Balotelli verwacht rentree in WK-selectie: 'Ik hoef me niet te bewijzen'

Mario Balotelli verwacht rentree in WK-selectie: 'Ik hoef me niet te bewijzen'

18 nov 2021, 13:21

Daar is 'ie weer: Mario Balotelli heeft goede hoop dat hij volgend jaar winter met Italië strijdt om de wereldbeker in Qatar. In gesprek met OCW Sports vertelt de 'enfant terrible' over zijn goede vorm en relatie met Italië-bondscoach Roberto Mancini.

'Ik voel me lekker na 2,5 jaar. Ik voel me klaar voor een rentree bij de nationale ploeg. Het zou een droom zijn. Ik zou Turkije lopend verlaten als ik wist dat ik maart zou worden opgeroepen', aldus de oud-speler van onder meer Manchester City, die momenteel onder contract staat bij het Turkse Adana Demirspor.

Eind augustus dook er nog een video op van een ogenschijnlijk gefrustreerde Balotelli, nadat hij werd gewisseld door de trainer. Inmiddels lijkt de Italiaan weer het juiste pad te bewandelen. In het huidige seizoen was de spits al goed voor 5 doelpunten en 2 assists in 12 Süper Lig-wedstrijden.

Een mogelijke valkuil voor Balotelli is meestal het gebrek aan motivatie of een trainer. Bij de nationale ploeg komt de aanvaller in ieder geval een bekende tegen. 'Ik heb een zeer goede band met Mancini. Hij hoeft me alleen maar te zeggen wat hij van me wil, zodat ik kan terugkeren bij de nationale ploeg. En dat gaat gebeuren. Ik hoef me niet te bewijzen. Hij weet dat ik oké ben, dus waarom zou hij me niet bellen?', aldus een zeer zelfverzekerde Balotelli.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.