Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax en Cagliari akkoord over Marin

Ajax en Cagliari akkoord over Marin

31 aug 2020, 22:57

Ajax heeft met Cagliari een akkoord bereikt over de transfer van Razvan Marin. De Italiaanse club huurt de Roemeense middenvelder eerst en uiterlijk 1 juli 2021 wordt de huurovereenkomst omgezet in een permanente transfer.

De 24-jarige Marin, die een jaar geleden overkwam van Standard Luik, stond nog tot 2024 onder contract bij Ajax. Hij maakte slechts zeventien keer zijn opwachting in het eerste elftal.

Marin heeft in Italië een contract ondertekend tot medio 2025. De overgang is volgens Ajax onder voorbehoud van de vervulling van enkele formaliteiten.

Cagliari eindigde het afgelopen seizoen als veertiende in de Serie A.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.