Terug

Volg Vandaag Inside

Marieke Derksen: 'Vrees dat er jaren therapie nodig zijn om deze quote van Johan te vergeten'

Marieke Derksen: 'Vrees dat er jaren therapie nodig zijn om deze quote van Johan te vergeten'

1 nov 2021, 17:21

In het kader van 'Movember', waarin de Movember Foundation mannen vraagt om hun snor te laten staan om aandacht te vragen voor de gezondheid van de man, werd vandaag op het Twitter-account van Veronica Inside een beruchte quote van Johan Derksen gedeeld. Hij zei in 2019 in een uitzending van Veronica Inside: 'Deze snor is een lust voor iedere clitoris!' Marieke Derksen reageert op Twitter: 'Dan is het weliswaar Movember, prima zaak. Maar vrees dat er jaren therapie nodig zijn om deze quote weer te vergeten.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.