Terug

Volg Vandaag Inside

Marieke Derksen slaat terug naar Sidney Smeets brigade: 'Dan ben je geen activist dan ben je hypocriet'

Marieke Derksen slaat terug naar Sidney Smeets brigade: 'Dan ben je geen activist dan ben je hypocriet'

17 apr 2021, 12:26

Marieke Derksen heeft op Twitter gereageerd op de situatie rondom de opgestapte Sidney Smeets van D66.

'Ben gekwetst. Mijn vader, Johan, maakte een grapje over Akwasi. Slechte timing? Zeker. Moest het? Nee', schrijft Marieke op Twitter. 'De hele Sidney Smeets brigade kwam achter me aan. Ik was dom en verderfelijk aldus de moreel superieure mensen. En nu? Niets! Dan ben je geen activist dan ben je hypocriet', aldus de dochter van Johan.

Ook Johan sprak zich gisteravond in de uitzending uit over Smeets. De advocaat stapte donderdag op als Kamerlid van D66 na beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij tienerjongens. 'Sidney Smeets gooit alle vuiligheid bij ons op tafel, maar zelf is het een viespeuk eerste klas!'

Bekijk de reactie van Johan in de onderstaande video.

‘Sidney Smeets gooit alle vuiligheid bij ons op tafel, maar z...
3:51
‘Sidney Smeets gooit alle vuiligheid bij ons op tafel, maar z...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.