Terug

Volg Vandaag Inside

Marieke Derksen gaat vader Johan verrassen: ‘Hij weet dit nog niet, maar…’

Marieke Derksen gaat vader Johan verrassen: ‘Hij weet dit nog niet, maar…’

16 dec 2022, 21:50

Marieke Derksen, de dochter van Johan Derksen, is van plan om haar vader met kerst te verrassen. Dat schrijft ze op Twitter.

Vorig jaar bezocht de 43-jarige uitgeefster haar vader ook en dat resulteerde in een mooie avond. "Johan weet dit nog niet, maar ik kom weer een keer naar Grolloo met kerst. De laatste keer eindigden we in de lokale kroeg", schrijft dochter Marieke. "Johan in zijn door mij meegebrachte kersttrui aan de chocomel. Ik ietwat in de olie bij het dartbord. We voldoen niet echt aan een kerstreclame, zeg maar."

Johan heeft al vaker te kennen gegeven dat hij geen fan is van de feestdagen. "Er zit niets anders op dan twee dagen lang sigaren roken", is de besnorde analist van mening.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.