Terug

Volg Vandaag Inside

Marieke Derksen deelt persoonlijke herinnering Bruins Slot: ‘Omdat Johan naar dé Johan moest’

Marieke Derksen deelt persoonlijke herinnering Bruins Slot: ‘Omdat Johan naar dé Johan moest’

2 nov 2020, 16:25

Marieke Derksen deelt op Twiter een persoonlijke herinnering aan Tonny Bruins Slot, die op 73-jarige leeftijd is overleden.

Bruins Slot was ooit assistent-trainer van Johan Cruijff bij FC Barcelona. Samen vierden ze grote successen met de Spaanse topclub, zoals winst van de Europa Cup 1, Europa Cup 2 en vier landstitels.

Marieke Derksen, de dochter van Johan, deelt maandag een warme herinnering uit deze periode op haar Twitterkanaal. 'Kan het me nu bijna niet meer voorstellen. Maar eind jaren tachtig kon het zo zijn dat de assistent-trainer van FC Barcelona je op kwam pikken op het vliegveld en je naar je vakantieadres in Sitges reed. Gewoon uit aardigheid omdat Johan naar dé Johan moest. ❤ Tonny Bruins Slot'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.