Terug

Volg Vandaag Inside

Margriet van der Linden neemt op memorabele wijze afscheid van talkshow M: 'Stop de show'

Margriet van der Linden neemt op memorabele wijze afscheid van talkshow M: 'Stop de show'

18 mrt 2022, 20:13

Margriet van der Linden heeft vrijdag de allerlaatste aflevering van haar talkshow M gemaakt. Aan het einde van de 344e uitzending bedankte ze haar kijkers op geheel eigen wijze met 'stop de show'.

'Ik ga u op dit tijdstip verlaten. Ik wil alle gasten sowieso bedanken voor jullie mooie bijdrage vandaag en ik wil u danken voor het kijken', zei Van der Linden. 'Mijn team en ik hebben dit met heel veel liefde al die seizoenen gemaakt maar dit was M. Stop de show.'

Tekst gaat verder onder de video.

De laatste uitspraak is een verwijzing naar de traditionele opening van Van der Linden. Elke aflevering begon ze met de woorden 'start de show'. Donderdag werd bekend dat Van der Linden en KRO-NCRV "in goed overleg" hebben besloten dat M stopt. Het programma is bijna vier jaar met tussenpozen op televisie geweest. In mei 2018 begon M als zomervervanger van De Wereld Draait Door. Daarna wisselde de talkshow af met eerst De Vooravond en nu Khalid & Sophie.

Sinds het einde van DWDD scoren de NPO-talkshows op hetzelfde tijdstip niet meer zo goed. Eerder werd De Vooravond van de buis gehaald omdat het programma "niet urgent" genoeg was.

Angela de Jong reageerde donderdag in Vandaag Inside op het einde van talkshow M.

Angela de Jong reageert op einde van talkshow M: 'Het was zó ontzettend woke...'
2:56
Angela de Jong reageert op einde van talkshow M: 'Het was zó ontzettend woke...'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.