Terug

Volg Vandaag Inside

Maréga kopt FC Porto langs Galatasaray

Maréga kopt FC Porto langs Galatasaray

4 okt 2018, 00:57

PORTO (ANP) - FC Porto heeft in eigen huis Galatasaray verslagen in de Champions League. De Portugezen wonnen het duel met 1-0. Porto komt door de zege net als Schalke 04 na twee duels op vier punten. De Duitsers wonnen eerder op de avond met 1-0 bij Lokomotiv Moskou.

De Turken begonnen met Ryan Donk en de in Rotterdam geboren Garry Rodrigues in de basis. Bij een corner in de 49e minuut zagen ze aanvaller Moussa Maréga totaal over het hoofd. De Malinees kopte hard binnen.

Galatasaray was de groepsfase goed begonnen met de 3-0-thuiszege op Lokomotiv Moskou. FC Porto speelde 1-1 bij Schalke 04.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.