Terug

Volg Vandaag Inside

Marco van Ginkel nieuwe aanvoerder PSV

Marco van Ginkel nieuwe aanvoerder PSV

20 juli 2021, 17:00

Marco van Ginkel is dit seizoen aanvoerder van PSV. Cody Gakpo is benoemd tot reserveaanvoerder. Dat zei trainer Roger Schmidt dinsdag in zijn vooruitblik op de wedstrijd van woensdag tegen Galatasaray in de tweede voorronde van de Champions League.

Van Ginkel was de vorige periode dat hij bij PSV speelde ook al aanvoerder. Vorig seizoen herstelde de middenvelder lange tijd van een blessure. Denzel Dumfries was vorig seizoen aanvoerder bij PSV en Pablo Rosario en Donyell Malen de reserveaanvoerders. Dumfries en Malen vertrekken deze transferperiode naar alle waarschijnlijkheid bij de Eindhovenaren.

'Het is geen verrassende keuze', aldus Schmidt. 'Marco beschikt over alle kwaliteiten die een aanvoerder moet hebben. Cody is een echte PSV-jongen. Hij speelt hier al van jongs af aan.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.