Terug

Volg Vandaag Inside

Marco Schuitmaker vraagt Wilfred voor stadionconcert in GelreDome

29 mrt 2024, 11:30

Na zijn gastoptreden bij Snollebollekes Live in Concert, is Wilfred Genee binnenkort mogelijk opnieuw op een podium te bewonderen. Marco Schuitmaker, die donderdag te gast was bij Vandaag Inside, nodigde Wilfred in de uitzending uit voor zijn stadionconcert in de GelreDome.

“Je hebt nou geproefd hoe de GelreDome is, misschien vind je het leuk om 9 november met mij in de GelreDome te staan?”, vroeg Schuitmaker, die donderdag bij Vandaag Inside een diamanten plaat ontving voor zijn hit ‘Engelbewaarder’ (zie video bovenaan deze pagina).

“Het loopt een beetje uit de hand”, lachte Wilfred. “Maar ik ga er zeker over nadenken. Het is op een zaterdag? Dan kan ik inderdaad ook nog.” Johan Derksen: “En voor jou doet hij het gratis!”

De kaartverkoop voor het concert ging donderdag van start. “We zijn vanochtend om 08:00 uur begonnen en inmiddels zijn er 12.000 tickets verkocht, echt te gek!”, besloot Schuitmaker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.