Terug

Volg Vandaag Inside

Marciano Vink kritisch op transferbeleid Ajax: 'Niemand ziet het in hem'

Marciano Vink kritisch op transferbeleid Ajax: 'Niemand ziet het in hem'

29 sep 2022, 09:42

Marciano Vink kan zich nog steeds niet vinden in de huurdeal van Ajax met Sevilla voor Lucas Ocampos. Vink ziet het vooralsnog niet zitten in de Argentijnse aanvaller en vindt het een slecht signaal richting de jeugdspelers van de Amsterdammers.

"Je haalt Ocampos, terwijl je daarachter Amourricho Van Axel Dongen en Sontje Hansen hebt staan", zegt Vink bij Voetbalpraat op ESPN. "Die gaven in de media al aan dat ze er klaar voor waren en stonden te trappelen om bij Ajax 1 aan te sluiten. Mij gaat het erom dat het een signaal is voor Jong Ajax. Spelers als Ünüvar, aanvallers en middenvelders, weten nu dat de kans dat je het eerste elftal haalt echt minimaal is."

Ajax haalde Ocampos op Deadline Day voor vier miljoen euro voor een jaar op huurbasis van Sevilla. "Wat heeft hij laten zien dat iemand nu kan zeggen dat hij in de Champions League zijn meerwaarde heeft?", vervolgt de ESPN-analist. "Ik heb het niet gezien en niemand in het stadion heeft het nog gezien. Dat soort aankopen, of huur in dit geval, zijn heel erg cru richting de jeugdopleiding", aldus Vink.

Ook Wim Kieft kon zich al niet vinden in de transfer van Lucas Ocampos naar Ajax. Bekijk de reactie van Wim in Veronica Offside terug in de onderstaande video.

Wim heeft weinig vertrouwen in Ocampos bij Ajax: 'Rare aankoop'
2:27
Wim heeft weinig vertrouwen in Ocampos bij Ajax: 'Rare aankoop'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.