Terug

Volg Vandaag Inside

Marcel van Roosmalen vs. Caroline van der Plas op Twitter: 'Niet luisteren, wel tetteren!'

Marcel van Roosmalen vs. Caroline van der Plas op Twitter: 'Niet luisteren, wel tetteren!'

23 mrt 2023, 09:48

Caroline van der Plas is niet te spreken over een column van Marcel van Roosmalen over de BoerBurgerBeweging in De Nieuws BV op NPO Radio 1. Dat laat ze weten op Twitter: "Een walgelijke vergelijking!"

Marcel zei maandag onder andere in zijn column: "In de praktijk zal de BoerBurgerBeweging gaan functioneren als een soort Joodse Raad 2.0. Ze zal moeten meewerken aan de eliminatie van de achterban, want wat nog steeds overeind staat is dat de boeren verantwoordelijk blijven voor het grootste deel van de stikstofuitstoot."

Caroline reageert op Twitter op de column: "Ik ben niet van suiker, maar deze zit voor mij echt wel aan de grens van het asociale. De Holocaust erbij halen. Ik vind het een walgelijke vergelijking, maar hoop dat Marcel van Roosmalen ervan heeft genoten. Is er in ieder geval 1 persoon die hierom gegniffeld heeft."

Marcel reageert op zijn beurt weer op de Tweet van Caroline: "Erwtensoep-politica. Niet luisteren wel tetteren. De tekst ging niet over de holocaust, maar over het feit dat de BBB gewild of ongewild mee zal werken aan het reduceren van boerenbedrijven. Holocaustvergelijkingen zijn altijd ongepast, zelfs als het gaat over megastallen."

Bekijk hieronder de column van Marcel van Roosmalen.

Ook in De Oranjezomer maakte Marcel van Roosmalen ooit een column over Caroline van der Plas: "Ze is géén Johan Derksen in een jurk, ze is een omgetoverde biet!" Bekijk de column in de video hieronder.

'Caroline van der Plas is géén Johan Derksen in een jurk, ze is een omgetoverde biet'
2:28
'Caroline van der Plas is géén Johan Derksen in een jurk, ze is een omgetoverde biet'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.