Terug

Volg Vandaag Inside

Marcel van Roosmalen verrast en gooit single online

Marcel van Roosmalen verrast en gooit single online

7 juli 2022, 11:00

In aflevering 33 van ‘Weer een dag’, een podcast van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman, besprak het duo onlangs de opmerkelijke slaaproutine van Arie Boomsma. De fitnessgoeroe vertelde in een Instagram-post het onder andere belangrijk te vinden om élke avond voor het slapen gaan uit te spreken waar je dankbaar voor bent.

Dat leek Marcel ook wel wat. De nuchtere columnist besloot live in de podcast een poging te wagen, en kreeg al gauw door dat deze gewoonte van Arie hem ook wel lag. Het resulteerde in een minutenlang betoog van Marcel, waarin hij zijn dankbaarheid uitsprak én zijn rituelen met de luisteraar deelde. 

Ter ere van de 100ste aflevering van ‘Weer een dag’, is het relaas van Marcel nu uitgebracht als single. Benieuwd geworden? Stream ‘Rituelen van Marcel’ via YouTube of Spotify. Zoooo!

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.