Terug

Volg Vandaag Inside

Marcel van Roosmalen rekent op geheel eigen wijze af met freestylende Ali B

Marcel van Roosmalen rekent op geheel eigen wijze af met freestylende Ali B

16 dec 2021, 14:35

Ali B was zondag net als onder andere Gordon, Patrick Kluivert en de gebroeders Coronel in Abu Dhabi voor de allesbeslissende race in de Formule 1. Na afloop van de door Max Verstappen gewonnen rit hield Ali B de coureur staande, om spontaan voor de nieuwe wereldkampioen te gaan rappen. Marcel van Roosmalen, columnist voor NPO-Radio 1, zag het met lede ogen aan en schreef er een stukje over. ‘De wereldtitel van Max Verstappen had een lichtpuntje moeten zijn, maar legde juist alles bloot wat hier mis is.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.