Terug

Volg Vandaag Inside

Marcel van Roosmalen reageert op aanbeveling Johan Derksen: 'Sinds ik dit weet...'

Marcel van Roosmalen reageert op aanbeveling Johan Derksen: 'Sinds ik dit weet...'

9 nov 2022, 12:10

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman hebben gereageerd op de mooie woorden van Johan Derksen in Vandaag Inside, die het duo onlangs adviseerde voor HLF8 bij John de Mol.

"Ik zat gisteren te kijken naar dat Media Inside en ik denk: die Gijs Groenteman kan niet presenteren. Die Marcel van Roosmalen is heel traag en cynisch. Ze zijn totaal niet geschikt voor zo'n programma, maar omdat het zó slecht is, wordt het een soort cult en is het heel plezierig om naar te kijken", vertelde Johan maandag in Vandaag Inside.

Johan zou het daarom een goede zaak vinden als Talpa het duo binnenhaalt en sprak onder meer al met John de Mol over de mogelijkheid. "Zet je die twee op HLF8 en ze mogen zelf leuke gasten halen, dan krijg je een totaal ander programma dan die andere talkshows. Dan onderscheiden zij zich en ik denk dat het heel succesvol kan zijn."

In hun podcast Weer een dag reageren Marcel en Gijs op de aanbeveling: "Het spel is op de wagen, het is helemaal los Marcel: Johan Derksen heeft zich achter ons geschaard. Dat was wel een momentje, hé? Dan zit je wel met rode wangen voor de tv, toch?", stelt de presentator.

Marcel: "Ik zat niet eens voor de tv. Ik kreeg allemaal berichten en het blijkt zo te zijn dat Johan Derksen in zijn vrije tijd niets liever kijkt dan naar óns programma, Media Inside. Hij zei: het zijn twee klungels, ze kunnen er niets van. Maar samen maken ze een pan soep en als je die opdrinkt dat blijkt het hartstikke lekker spul te zijn. Een hele gezellige tafel. Hij probeerde op stoïcijnse wijze de andere mensen aan tafel mee te krijgen, maar dat lukte niet echt. Dat vind ik ook het mooie aan Johan Derksen".

Hij vervolgt: "Johan heeft ons genoemd in gesprek met John de Mol. En sinds ik dit weet, zit ik eigenlijk een beetje bij de telefoon, Gijs. Want we hebben het er ook al kort over gehad: wat gaan wij doen? Media Inside duurt nog één aflevering en in het voorjaar komt er misschien een nieuw seizoen... Maar in de tussentijd... We zijn niet knettergek. Als SBS gaat bellen met de mededeling: willen jullie op de grote volkszender een paar weken in pannen roeren..."

Gijs: "Ik zie een groot gapend gat dat HLF8 heet".

Marcel: "Er zullen dan wel heel wat wingmannetjes uit moeten vliegen. En heel wat wingmannetjes in moeten vliegen.

Gijs: "En nu Johan Derksen zich erachter heeft geschaard: dan weet je dat er dingen gaan schuiven, hé?"

Marcel: "Dan is er een aardbeving aan de gang".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.