Terug

Volg Vandaag Inside

Marcel van Roosmalen laakt uitspraken Johan: 'Sorry ik heb je hoog zitten, maar...'

Marcel van Roosmalen laakt uitspraken Johan: 'Sorry ik heb je hoog zitten, maar...'

27 aug 2022, 21:40

In Vandaag Inside haalde Johan Derksen afgelopen woensdag uit naar Chris Zegers. Marcel van Roosmalen is het niet eens met de uitspraken en is nu in de bres gesprongen voor de presentator.

Chris zat dinsdag bij Op1 om te praten over een nieuwe documentaire. In de talkshow haakte hij ook in op de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, dat het gesprek aan tafel was. "Ik vind het vreselijk dat Oekraïne slachtoffer is van Rusland en slachtoffer is van het Westen", aldus de 51-jarige presentator, die aan tafel werd tegengesproken door een NAVO-generaal. Woensdag reageerde Johan op het optreden.

"Niet te geloven zeg... Ik dacht: daar zit een meneer met een baard van Clingendael. Die legde precies uit hoe de verhoudingen lagen tussen Oekraïne en Amerika. Die jongen heeft één grote act zo van: ik ben een heel interessante meneer. In alles wat hij doet. Het acteren in flut series, zingen, nu weer over de oorlog", aldus Johan.

In de podcast Weer een Dag noemt Marcel de uitspraken hypocriet. "Johan Derksen maakt dan Chris Zegers af. Hij zegt: Ik vind het belachelijk dat Chris Zegers overal een mening over heeft. Nou, daar moet ik dan wel een beetje om lachen. Sorry, Johan, ik heb je hoog zitten, maar dit is toch wel echt een geval van de pot verwijt de ketel", aldus de gortdroge columnist.

Waar het onwaarschijnlijk is dat Chris zal verschijnen in Vandaag Inside, heeft Marcel wel oren naar een bezoek van de presentator. "Ik wil hier een hele grote lans breken. Mocht Media Inside ooit nog terugkeren op televisie, dan is Chris bij ons van harte welkom en dan mag hij gewoon komen praten over Oekraïne."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.