Terug

Volg Vandaag Inside

Marcel van Roosmalen komt binnen op derde plek in bestsellerlijst

Marcel van Roosmalen komt binnen op derde plek in bestsellerlijst

1 juni 2022, 14:15

Marcel van Roosmalen is met zijn boek Totaal op de derde plek binnengekomen in de Bestseller 60, meldt stichting CPNB woensdag. Lucinda Riley bereikte met De geheimen van de kostschool als nieuwe binnenkomer de eerste positie.

Totaal is een verzameling van Van Roosmalens beste reportages van de afgelopen twintig jaar. De journalist, schrijver en columnist leefde in zijn podcasts al weken toe naar de lancering van zijn boek. Dat is enkele dagen nadat het in de verkoop is gegaan, dus hoog binnengekomen in de bestsellerlijst. De geheimen van de kostschool is de enige detective van de vorig jaar overleden Lucinda Riley, bekend van de populaire serie De zeven zussen.

Riley stoot met haar nieuwe roman Kelly Weekers van de troon als aanvoerder van de lijst. De Kracht Van Keuze, het derde boek van voormalig Miss Nederland en life- en businesscoach Weekers, kwam twee weken geleden binnen op de eerste positie in de Bestseller 60.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.