Terug

Volg Vandaag Inside

Marcel van Roosmalen enthousiast over F1-commentatoren: 'Ik ga nu een Viaplay-abonnement nemen!'

Marcel van Roosmalen enthousiast over F1-commentatoren: 'Ik ga nu een Viaplay-abonnement nemen!'

28 mrt 2022, 12:45

Het nieuwe Formule 1-seizoen is slechts twee races onderweg, maar de kritiek op het nieuwe Viaplay-team blijft tot op heden onverminderd doorgaan. Vooral het nieuwe commentaar-duo Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk moet het ontgelden. Columnist en vriend van de show Marcel van Roosmalen is echter positiever. Echter wel met een cynische ondertoon.

Van Roosmalen staat nou niet bekend als groot Formule 1-fan, maar dat weerhoudt de gortdroge schrijver er niet van om de nieuwe Viaplay-opzet te analyseren. 'Ik hoor allemaal mensen om mij heen die speciaal voor de Formule 1 een abonnement hebben genomen op Viaplay', stelt hij in de podcast Weer een dag. 'Die hebben na één race al geconstateerd dat het nieuwe commentaar he-le-maal niets is. Mensen die vorig jaar ook al afgaven op het commentaar. Dus ze zijn wel wat gewend...'

Podcast-collega Gijs Groenteman relativeert dat geluid vervolgens: 'De commentator geeft een beetje saai en bloedeloos commentaar, máár klinkt exact als Micha Wertheim. Dus het is net alsof Micha Wertheim commentaar geeft op een Formule 1-race. Dat is een hele absurdistische ervaring. Ik vind het studio-gedeelte ook heel saai, maar het zijn mij alle euro's waard om verlost te zijn van Olav Mol, en vooral van Rob Kamphues. Dat jolige gedoe in die studio! Dat hele Ziggo-sfeertje stond mij zó tegen...'

'Nu je mij vertelt over Micha Wertheim...', reageert Van Roosmalen enthousiast. 'Dat vind ik zo apocalyptisch... Die man heeft zo'n piepend en krakend stemgeluid. Alle ontspanning is dan weg... Ik ga nu een abonnement nemen op Viaplay!'

'Als je wilt horen hoe Micha Wertheim verslag doet van een Formule 1-race, dan moet je zo'n abonnement zeker afsluiten. En als je niet Rob Kamphues wil zien moet je óók een abonnement nemen! Het lijkt een soort reclamespot voor Viaplay nu... Achja, het draait uiteindelijk om die auto's', besluit Groenteman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.