Terug

Volg Vandaag Inside

Marcel van Roosmalen doet gortdroog verslag van Mino Raiola bij Studio Voetbal

Marcel van Roosmalen doet gortdroog verslag van Mino Raiola bij Studio Voetbal

20 dec 2021, 10:57

Spelersmakelaar Mino Raiola gaf zondagavond, via een live-verbinding, acte de présence in Studio Voetbal. De Italiaanse Nederlander duidde de status van enkele transfergeruchten, maar kon vooral op verbazing rekenen bij Marcel van Roosmalen. Op geheel eigen wijze reageerde de columnist dan ook op de aanwezigheid van de zaakwaarnemer in het voetbalpraatprogramma.

Het programma was nog niet begonnen of Van Roosmalen klom al in de digitale pen. Met een heerlijke cynische ondertoon laat hij weten uit te kijken naar de aflevering. 'Dadelijk fijn Mino Raiola in Studio Voetbal, eindelijk iemand die alleen aan zichzelf denkt.'

Vervolgens wordt de situatie van Noussair Mazraoui aangesneden door presentator Sjoerd van Ramshorst. 'Het wordt moeilijk, maar het is niet uitgesloten', antwoordde Raiola op de vraag of de Marokkaan nog gaat bijtekenen in Amsterdam. Tafelgast Rafael van der Vaart stelt vervolgens dat iedere speler heel rijk wordt onder in de stal van de zaakwaarnemer. Van Roosmalen citeert daaropvolgend gortdroog het antwoord van de spelersmakelaar: 'Mijn doelstelling is. Ik kan van een ezel geen paard maken'.

Nadat Raiola een betoog houdt over de nieuwe plannen van de FIFA, weet Van Roosmalen het zeker: 'Laten we Mino Raiola baas maken van alles.' Even later voegt de schrijver daaraantoe: 'Hele zak chips op.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.