Terug

Volg Vandaag Inside

'Handboeien, een zweep en een goede pot voetbal gaan prima samen'

'Handboeien, een zweep en een goede pot voetbal gaan prima samen'

21 sep 2020, 00:59

Marcel van Roosmalen begrijpt niet waarom FC Emmen niet met EasyToys op het shirt mag spelen, zo laat hij weten in de Korte Corner in NOS Studio Voetbal: 'Handboeien, een zweep en een goede pot voetbal gaan prima samen.'

'We maken ons klaar voor de tweede golf, de stadions zijn voor meer dan de helft leeg, maar bij de KNVB komen ze in actie namens de goede smaak en goed fatsoen', begint Marcel. 'Eindelijk denkt u dan: ze spreken een fatwa uit tegen het WK in Qatar. Maar nee hoor, ze trappen er liever naar beneden en verbieden FC Emmen om met EasyToys op het shirt te spelen.'

'Want seksspeeltjes zijn niet iets om te promoten. Zie daar de kloof: ze weten niets. Seksspeeltjes hoeven in Emmen helemaal niet meer gepromoot te worden. Alle mensen hebben daar al een dildo. Ze sparen voor een tweede. Ook alle Eredivisiespelers gebruiken seksspeeltjes. Dat taboe is er sinds 'de keeper van Den Haag' wel vanaf.'

'Ronald Lubbers, de voorzitter van FC Emmen, weet niet beter. Handboeien, een zweep en een goede pot voetbal gaan prima samen. Als je, en ik herhaal het nog maar een keer, als je na afloop je handen maar wast. Met zeep graag,' concludeert Van Roosmalen.

Ook bij Veronica Inside werd de 'Easytoys-kwestie' uitgebreid besproken. De mannen kregen zelfs een aantal attributen toegestuurd van het bedrijf. Bekijk het in de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.