Terug

Volg Vandaag Inside

Marcel Keizer en Sporting buigen achterstand om in zinderende overwinning

Marcel Keizer en Sporting buigen achterstand om in zinderende overwinning

16 dec 2018, 23:55

Vanavond nam Sporting Lissabon het op tegen Nacional. De ploeg van Marcel Keizer wist in die wedstrijd een 0-2 achterstand om te buigen naar een 5-2 overwinning.

Een belangrijk aandeel was daarin weggelegd voor Bas Dost. Dost wist namelijk tweemaal uit een penalty te scoren. Maar het mooiste doelpunt van de avond kwam op naam van Jérémy Mathieu. De Fransman, die onder andere voor Valencia en FC Barcelona speelde, krulde de 3-2 er via een prachtige vrije trap in.

Het is de zesde wedstrijd voor Keizer sinds zijn komst. Alle zes de wedstrijden wist hij te winnen en dat deed zijn ploeg ook nog eens door 25 doelpunten te maken.

Door de goede resultaten wist de ploeg zich moeiteloos te plaatsen voor de volgende ronde in de Europa League. Daarnaast staat het nu tweede achter Porto. Porto heeft 33 punten en Sporting volgt met 31 punten.

Embedded content: https://youtu.be/dT56jzfFChY

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.